Gordijnen

Bij Ploemen woninginrichting heeft u ruime keuze uit verschillende soorten gordijnen. Gordijnen zijn bepalend voor het aanzicht van uw interieur, het is daarom belangrijk om goed na te denken over het soort gordijnen dat geschikt is voor uw woning. Materiaal, kleur, rails, etc. zijn allemaal zaken waar u een beslissing over moet maken. Ploemen woninginrichting is er voor u om te helpen met het maken van deze keuzes.

Wij geven u graag professioneel en passend advies om de keuze voor u gemakkelijker te maken. Bij Ploemen is er veel mogelijk als het gaat om gordijnen, kom eens langs om de mogelijkheden te bekijken. Of neem contact met ons op voor meer informatie.

Diensten-gordijnen

Zonwering en raamdecoratie

Zonwering en raamdecoratie komen in alle soorten, maten, kleuren en materialen. Heeft u een duidelijk idee welke “look” en “uitstraling” u wilt realiseren met uw zonwering of raamdecoratie? Kom dan eens langs bij Ploemen woninginrichting. Wij horen graag wat uw wensen zijn en gaan voor u aan de slag om deze op maat te realiseren. Weet u niet precies wat de beste / mooiste oplossing in uw situatie is? Dan staan wij ook voor u klaar om mee te denken en u een idee van de mogelijkheden te geven. Wilt u bijvoorbeeld een moderne look? Of liever een rustieke sfeer? Bij Ploemen woninginrichting zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.

Diensten-Zonwering

Tapijten en vinyl

Ploemen woninginrichting heeft verschillende oplossingen voor uw vloer. Twee aspecten van onze specialiteiten zijn tapijten en vinyl. Wanneer u op zoek bent naar de mooiste vloerkleden in uw specifieke smaak bent u bij ons aan het juiste adres. Wij laten u graag onze collectie zien en vinden samen met u een oplossing die volledig naar uw idee en smaak is. Ook voor vinyl bieden wij een zeer groot assortiment aan soorten. Voor ieder wat wils, of u nu duidelijk voor ogen heeft wat u met vinyl wil bereiken, of u nog zoekende bent en samen met ons de juiste richting in wil gaan. Ploemen woninginrichting staat voor u klaar.

Diensten-Tapijten

PVC vloeren

Een PVC vloer is voor veel mensen de ideale oplossing. PVC vloeren zijn duurzaam en gemakkelijk te installeren. De kwaliteit van PVC vloeren is tegenwoordig erg hoog, ze komen in alle soorten die u zich maar kunt bedenken. Wilt u een houten look? Of liever een graniet effect? Er is veel mogelijk. Wij bekijken graag samen met u de opties en kunnen advies geven wanneer u niet zeker bent van wat bij u in huis het gewenste effect zal hebben. Neem eens contact met ons op voor meer informatie, of kom eens langs om de mogelijkheden te bekijken en professioneel en vakkundig advies in te winnen.

Diensten-PVC-vloer

Laminaat

Laminaat is vandaag de dag nog steeds een van de meest populaire oplossingen voor vloeren. Laminaat geeft een erg mooi resultaat wanneer er goed is nagedacht over het gewenste effect. De ene vloer past beter in uw huidige interieur dan de andere. Denk hier goed over na of laat ons u adviseren over de juiste keuze. Door jarenlange ervaring kunnen de professionals van Ploemen woninginrichting u snel van vakkundig advies voorzien. Samen met u bekijken we graag wat de beste oplossing voor uw exacte wens is.

Diensten-Laminaat

Matrassen

Een goede matras is een absolute must wanneer u van een goede nachtrust wil genieten. Ploemen adviseert uw matras na 10 jaar in ieder geval op kwaliteit te controleren. Deze controle is erg simpel, ligt de matras nog net zo goed als 10 jaar geleden? Dan hoeft u niet na te denken over een nieuw matras. Ziet u echter dat de matras van vorm veranderd is? (duidelijke lig plekken) Of dat deze zijn veerkracht verloren is? Dan is het hoog tijd voor een nieuw matras. Ook wanneer een matras erg vervuild is, is het slim om over een nieuw matras na te denken. Wij geven u graag advies over lekker slapen, afhankelijk van uw voorkeuren kunnen wij snel bepalen welke matras het meest geschikt voor u is.

Diensten-Matrassen

Meubelstoffen

Ploemen woninginrichting is er ook voor het stofferen van uw meubels. Toe aan een nieuwe look voor uw interieur? Ploemen stoffeert uw meubels met elke gewenste stof. Wij hebben altijd een meubelstof die voldoet aan uw wensen. We kunnen ook samen met u na gaan denken over de beste keuze voor uw wensen. Dus of u nu op zoek bent naar een specifieke stoffering voor uw meubels of juist op zoek bent naar passend en professioneel advies voor een nieuwe look van uw interieur. Bij Ploemen kunt u met al uw vragen terecht, wij geven de antwoorden.

Diensten-meubelstoffen

Traplopers

Traplopers in alle vormen en materialen. Voor elke trap een oplossing, Ploemen levert en installeert traplopers voor elke situatie. Bescherm uw trap en maak gebruik van traplopers. Naast bescherming bieden traplopers ook een fijner oppervlak om op naar boven en beneden te lopen. Geen gevaarlijke situaties meer met gladde houten trappen door bijvoorbeeld een stoffen zachte traploper te installeren. Vraag bij ons naar de mogelijkheden voor traplopers, er is veel mogelijk.

Diensten-Traplopers

AdoA-house-of-Happiness

Artistide

Bonaparte

Brink&campman

Buvetex-international

Cedeko

De-kortex

Design-flooring

Egger

Forbo

Fuggerhaus

Gebrs-willard-BV

HR design

Innersleep

Inter-floor

Meister

MFlor-Design-Floors

Multisol

Nouwensbogaers

Quickstep

Reynaldo

Silvera

Unland